info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Hjelpesenter - Ordliste

Swap (undefined)

Swap er interessen som påløper når du holder en posisjon i et valutapar over natten. Alle valutahandler involverer å låne en valuta (quote) for å kjøpe en annen valuta (base), når du holder disse posisjonene over natten, blir renter belastet for hver valuta i paret. Traders blir belastet renter på valutaen de har lånt og er betalt renter på valutaen de har kjøpt. Så, avhengig av om tilbudsvalutaens rentesats er høyere enn for basisvalutaen, kan en trader skylde renter, eller skyldes renter når en roll over finner sted.

Bytte er beregnet som følger: Swap=(en pip/valutakurs) * Handelsstørrelse (masse størrelse) * Swap-verdi i poeng. Klikk på 'Trading Kalkulator' i menyen til venstre for å utføre swap-beregninger.