Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.

PRISVINNENDE No Dealing Desk Execution

Alle klientordrer utføres anonymt med No Dealing Desk 1 Intervention. De fleste ordrer utføres på mindre enn 14 millisekunder , med opptil 2400 ordrer utført per sekund.

Beste FX-leverøndør 2021 Online Personal Wealth Awards

Best trading platform 2020 Financial Times & Investors Chronicle

Best CFD FX Provider 2021 Online Personal Wealth Awards

Fordeler ved
No Dealing Desk Execution

Dyp likviditet

Få tilgang til dyp likviditet og dra nytte av de beste tilgjengelige bid- og askprisene hver gang du handler.

Award-Winning Broker

Dine ordrer blir utført anonymt. Likviditetsleverandører har ikke tilgang til noen informasjon om din tradingaktivitet 2 .

Ultra-rask Execution

Med en tidligere historie med 199 397 ordrer fylt på en enkelt dag, kan du hos FxPro dra nytte av ekstremt rask ordreutførelse. De fleste kundeordrer er fylt på under 14 millisekunder.

Hvordan utføres mine handler?
Din handler utføres uten innblanding, se nedenfor:

Execution-maskin

Bestill bok
back-laptop-copy
Bestill bok

På grunn av de høye volumene i kundenes handler, er vi i stand til internt å matche en stor del av vår ordreflyt. Dette gjør at vi kan minimere risikoen uten å forstyrre dine ordrer på noen måte.

internt samsvar

Siden ikke alle kundeposisjoner er hedged, forblir en resteksponering opp til markedsrisikoen innad. Overdreven eksponering kan hedges eksternt.

rest
eksponering

Hvorfor FxPro ikke er en STP-megler

STP (Straight Through Processing) er et av de mest feiltolkte vilkårene i tradingbransjen. Selv om det ofte anses å forholde seg til execution som en klient mottar fra megleren, er STP faktisk en post-execution, post-trade kommunikasjonsprosess mellom utførende motparter med minimal innvirkning på hastigheten eller prisen på exection som en detaljhandler tilbys. Selv om FxPro bruker STP-teknologier, klassifiserer vi oss selv som NDD i henhold til vår metode for ordreutførelse.

Hvorfor FxPro ikke er en ECN-megler

ECN står for elektronisk kommunikasjonsnettverk og forveksles ofte med NDD-execution. ECN refererer imidlertid til den anonyme kommunikasjonen mellom utførende motparter, som faktisk ikke kan resultere i ingen garantert fill og dårligere priser for traderen. FxPro er en ekte No Dealing Desk Execution-megler, noe som betyr at vi utfører klientordrer uten dealing desk innblanding.

Full gjennomsiktighet

FxPro er en talsmann for adopsjon av mer gjennomsiktig og etisk praksis over hele den online tradingbransjen. Av denne grunn har vi utviklet en prisvinnende modell for execution som oppfyller både forretningsmessige krav og etiske standarder.

diagram circle
På quote 79.03%
Positiv 10.09%
Negativ 10.88%

2020 Slippagestatistikk 3

I valutamarkedet endres prisene på millisekunder. I 2020 ble 80.48% av markedsordrer utført til den forespurte prisen mens 9.6% av kundeordrer ble utført med positiv slippage, og mottok en enda bedre pris.

Ingen re-quote98.59%
Positive requotes0.66%
Negative requotes0.75%
2020 requote-statistikk

I 2020 mottok kun 1.14% av alle instant-ordrer en requote og 0.54% av dem mottok en enda bedre pris for å utføre ordren sin.

Hvor utfører vi våre handler

Dine handler utføres på Equinix LD5 London og Amsterdam. Våre tradingservere er samlokaliserte og kryssfiberforbundet med Tier 1 banker som gir likviditet via vår proprietære aggregatior Quotix.

logoFxPro Datasenter i
EQUINIX
Layer-80306-copy-2

1   Underlagt retningslinjene for ordre-executionpolicyen.

2   Best FX Broker 2018-2013, Shares Awards.

3   Statistics provided are for all FxPro Group Limited orders executed from 1st January 2021 to 31st December 2021