PRISVINNENDE No Dealing Desk Execution

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with thousands of trades executed per second last year.

Beste FX-leverøndør 2022 Online Personal Wealth Awards

Best Trading Platform 2023 Financial Times & Investors Chronicle

Best Mobile Trading App 2023 Ultimate Fintech Award

Fordeler ved
No Dealing Desk Execution

Dyp likviditet

Få tilgang til dyp likviditet og dra nytte av de beste tilgjengelige bid- og askprisene hver gang du handler.

Anonym trading

Dine ordrer blir utført anonymt. Likviditetsleverandører har ikke tilgang til noen informasjon om din tradingaktivitet 2 .

Ultra-rask Execution

Med en tidligere historie med 199 397 ordrer fylt på en enkelt dag, kan du hos FxPro dra nytte av ekstremt rask ordreutførelse. De fleste kundeordrer er fylt på under 13 millisekunder.

Hvordan utføres mine handler?
Din handler utføres uten innblanding, se nedenfor:

Execution-maskin

Bestill bok
Platforms
Bestill bok

På grunn av de høye volumene i kundenes handler, er vi i stand til internt å matche en stor del av vår ordreflyt. Dette gjør at vi kan minimere risikoen uten å forstyrre dine ordrer på noen måte.

internt samsvar

Siden ikke alle kundeposisjoner er hedged, forblir en resteksponering opp til markedsrisikoen innad. Overdreven eksponering kan hedges eksternt.

rest
eksponering

Hvorfor FxPro ikke er en STP-megler

STP (Straight Through Processing) er et av de mest feiltolkte vilkårene i tradingbransjen. Selv om det ofte anses å forholde seg til execution som en klient mottar fra megleren, er STP faktisk en post-execution, post-trade kommunikasjonsprosess mellom utførende motparter med minimal innvirkning på hastigheten eller prisen på exection som en detaljhandler tilbys. Selv om FxPro bruker STP-teknologier, klassifiserer vi oss selv som NDD i henhold til vår metode for ordreutførelse.

Hvorfor FxPro ikke er en ECN-megler

ECN står for elektronisk kommunikasjonsnettverk og forveksles ofte med NDD-execution. ECN refererer imidlertid til den anonyme kommunikasjonen mellom utførende motparter, som faktisk ikke kan resultere i ingen garantert fill og dårligere priser for traderen. FxPro er en ekte No Dealing Desk Execution-megler, noe som betyr at vi utfører klientordrer uten dealing desk innblanding.

Full gjennomsiktighet

FxPro er en talsmann for adopsjon av mer gjennomsiktig og etisk praksis over hele den online tradingbransjen. Av denne grunn har vi utviklet en prisvinnende modell for execution som oppfyller både forretningsmessige krav og etiske standarder.

diagram circle
På quote 71.40%
Positiv 12.90%
Negativ 15.70%

2023 Slippagestatistikk3

In the FX market, prices change by the millisecond. In 2023 more than 84% of market orders were executed at the requested price, or an even better price.

Ingen re-quote99.38%
Positive requotes0.26%
Negative requotes0.36%
2023 requote-statistikk

I 2023 mottok kun 0.36% av alle instant-ordrer en requote og 0.26% av dem mottok en enda bedre pris for å utføre ordren sin.

Hvor utfører vi våre handler

Dine handler utføres på Equinix LD5 London og Amsterdam. Våre tradingservere er samlokaliserte og kryssfiberforbundet med Tier 1 banker som gir likviditet via vår proprietære aggregatior Quotix.

Platforms
FxPro Datasenter i
EQUINIX
Platforms

1   Underlagt retningslinjene for ordre-executionpolicyen.

2   Best FX Broker 2018-2013, Shares Awards.

3   Statistics provided are for all FxPro Group Limited orders executed from 1st January 2023 to 31st December 2023