info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Forex VPS from FxPro

FxPro Virtual Private Server (VPS) gjør det mulig å laste opp og kjøre MT4 Expert Advisors og cAlgo Robots 24 timer i døgnet, uten at du trenger å holde din tradingterminal i gang.

Du kan fullstendig automatisere din trading og dra nytte av betydelig redusert ventetid og ingen nedetid.

1300 MB RAM / 1 VCPU, 25 GB Disk Space, Windows 2012 / 2008, Linux Servers.

Vår Virtual Private Server leveres av BeeksFX, en global leder innen VPS-infrastruktur, med en etablert oversikt over å levere løsninger med lav ventetid.

$30 per måned

Gratis for Premium
kontoinnehavere

Trade 24 timer
i døgnet

Redusert ventetid

Hvor utfører vi våre handler

Dine handler utføres på Equinix LD5 London og Amsterdam. Våre tradingservere er samlokaliserte og kryssfiberforbundet med Tier 1 banker som gir likviditet via vår proprietære aggregatior Quotix.

logoFxPro Datasenter i
EQUINIX
Layer-80306-copy-2

Hvordan sette opp VPS-tjenesten

Se våre VPS-videoguider og lær hvordan du konfigurerer FxPro VPS-tjenesten.

VPS brukerhåndbok

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker VPS-abonnementet med vår trinnvise brukerhåndbok.

FxPro MT4 Desktop

Prøv din VPS-tjeneste på bransjens mest populære tradingplattform.

Abonner på FxPro VPS

Vennligst fyll ut det korte registreringsskjemaet nedenfor.