info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

bedriftshendelser
og Inntektskalender

Ved en kommende selskapsinntektsrapport eller en annen (korporativ) handling (samlet "bedriftens hendelser"), kan marginkravene til Aksjer og Spotindekser økes 5 virkedager før bedriftens arrangement og kan forbli i kraft etter bedriftsarrangementet, etter FxPros eget skjønn.

I den berørte perioden vil nye marginkrav gjelde for alle nye og eksisterende bransjer. FxPro-klienter forblir fullt ansvarlige for å overvåke den nødvendige marginen på sine kontoer, samt fri marginen før, under og etter den berørte perioden. Som et resultat av ovenstående må FxPro-klienter forstå og akseptere at dette kan føre til at deres kontoer (e) pådra et marginalcall og/eller stop-out.

Merk: De forventede utgivelsesdatoer for bedriftshendelser som selskapets inntjeningsrapporter kan endres uten varsel. Tider/datoer på inntektskalenderen refererer til GMT + 2, med mindre annet er angitt.

  • Inntjening
  • Aksjer Utbytte*
  • Spotindekser Utbyttejusteringer*

  * Verdiene som tilbys er mottatt fra likviditetsleverandører og er underlagt utelatelser og/eller feil.