info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

bedriftshendelser
og Inntektskalender

The table below displays any upcoming Earning reports and Dividends for the Stocks and Indices offered through the FxPro Trading Platforms. We recommend checking the calendar prior to trading such assets, and to monitor for any updates relevant to open positions you may have.

Ved en kommende selskapsinntektsrapport eller en annen (korporativ) handling (samlet "bedriftens hendelser"), kan marginkravene til Aksjer og Spotindekser økes 5 virkedager før bedriftens arrangement og kan forbli i kraft etter bedriftsarrangementet, etter FxPros eget skjønn.

Merk: De forventede utgivelsesdatoer for bedriftshendelser som selskapets inntjeningsrapporter kan endres uten varsel. Tider/datoer på inntektskalenderen refererer til GMT + 2, med mindre annet er angitt.

I den berørte perioden vil nye marginkrav gjelde for alle nye og eksisterende bransjer. FxPro-klienter forblir fullt ansvarlige for å overvåke den nødvendige marginen på sine kontoer, samt fri marginen før, under og etter den berørte perioden. Som et resultat av ovenstående må FxPro-klienter forstå og akseptere at dette kan føre til at deres kontoer (e) pådra et marginalcall og/eller stop-out.

  • Inntjening
  • Aksjer Utbytte*
  • Spotindekser Utbyttejusteringer*

  * Verdiene som tilbys er mottatt fra likviditetsleverandører og er underlagt utelatelser og/eller feil.