info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Trade

Forex Trading

Trade CFDer på Kryptovaluta med verdens #1 FX Megler 1 og dra nytte av stramme spreads og rask ordreutførelse.

Average execution time < 11.06 ms

Opptil 7000 ordrer utført per sekund

Ultralav latens datasenter samlokalisering

Prisvinnende NDD-Execution

Alle ordrer utføres anonymt med No Dealing Desk Intervention. Opptil 2.000 ordrer utføres per sekund, med over 87% av ordrer utført på < 10ms.

Lære mer om vår execution-modell

Average execution time < 11.06 ms

Opptil 7000 ordrer utført per sekund

Ultralav latens datasenter samlokalisering

Velg din plattform

We provide our clients with a wide range of desktop, web and mobile trading platforms including FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 and cTrader.

Hva er Kryptovaluta?

Kryptovaluta er digitale, desentraliserte valutaer som ble opprettet for å fungere som et utvekslingsmiddel. Kryptovaluta-markedet tilbyr tradere en ny måte å investere på; fri fra mellommenn som for eksempel regjeringer eller vurderingsbyråer. Derfor er prisbevegelser på Krypto drevet av en rekke faktorer som etterspørsel etter marked og relative nyheter.

På FxPro kan kunder handle kryptovaluta som CFDer i par med USD (BITUSD, ETHUSD og LTCUSD). Velg din kryptovaluta, gå long eller short og utnytt kursendringer.

En verden av muligheter

Trade CFDer på 250+ instrumenter over et bredt spekter av ressursklasser fra en enkelt tradingkonto.

1   Basert på 70+ britiske og internasjonale priser.

2   Underlagt retningslinjene for ordre-executionpolicyen.