info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

ETHUSD - Ethereum / US Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
9:45 am (Local)
Opens in 48h 5m
Tokyo
8:45 am (Local)
Opens in 48h 15m
London
12:45 am (Local)
Opens in 55h 15m
New York
7:45 pm (Local)
Opens in 61h 45m

ETH USD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 3.5 USDGjennomsnitt: 3.5 USD
cTrader Limit og Stop-nivÄ0
Swaps (Long & Short) per Ă„r-20.00 %
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1 lotstĂžrrelse10 ETH
1 PIP verdi per 1 lot i USD0.10 USD
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
LeverageFxPro GM Limited
<50,000 USD at 1:20
>50,000 USD at 1:10

FxPro UK Limited
<50,000 USD at 1:2
>50,000 USD at 1:2
Maks eksponering100,000 USD in Volume
Execution-modusMarket (irrelevant of platform or Account type)
Tradingtimer24/5

Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

FĂ„ ETHUSD tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)