Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GOLD trading

Swap Short: 10.3822 PointsSwap Long: -17.8303 Points
Lav: 1695.12Spread MT5 flytendeHĂžy: 1713.85
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
00:39 (Local)
Opens in 9h 11m
Tokyo
22:39 (Local)
Opens in 10h 21m
London
14:39 (Local)
Closes in 1h 51m
New York
09:39 (Local)
Closes in 6h 21m

GOLD chart live

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 10.00Gjennomsnitt: 13.91
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0
Minste prisfluktuasjon0.01
1 tick verdi 1 USD
1 lot stĂžrrelse100 Oz
Minimum kontraktstĂžrrelse1 Oz
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Edelmetaller er enormt populÊre tradinginstrumenter og er ofte foretrukket av tradere som sÞker sikkerhet innenfor deres investeringsportefÞlje. Gull er ofte sett pÄ som en trygghetsinvestering for tradere, spesielt i tider med Þkonomisk usikkerhet. Begynn Ä handle Gull med FxPro og diversifiser investeringsportefÞljen din.

Du kan handle gull umiddelbart pÄ vÄre MT4, MT5 og cTrader plattformer. Bla gjennom diagrammet ovenfor og oppdag live kjÞps- og salgspriser sammen med verdien av edelt metall, historisk ytelse og volatilitet. Denne informasjonen kan brukes til Ä ta informerte beslutninger nÄr du kjÞper eller selger Gull. Du kan ogsÄ Äpne en gratis demo-konto for Ä Þve fÞr du handler Gull pÄ din virkelige konto.

Hvis du er interessert i Ä diversifisere portefÞljen din, sÄ start Ä handle gull ved Ä kontakte FxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!