Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPUSD - British Pound / US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 0.5035 PointsSwap Long: -6.7028 Points
Lav: 1.21058Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.22339
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
07:52 (Local)
Opens in 1h 58m
Tokyo
05:52 (Local)
Opens in 3h 8m
London
20:52 (Local)
Opens in 11h 8m
New York
15:52 (Local)
Closes in 0h 8m

GBPUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 0.20Gjennomsnitt: 0.64
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 GBP X USDGBP Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordrebekreftelsesregler.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen GBP/USD er en av de eldste og mest omsatte parene i verden. Det regnes som ett av de fire store, og den har fÄtt eksponentiell popularitet. Det kalles ofte som "the cable" , i forbindelse med den transatlantiske kommunikasjonskabelen som en gang overfÞrte valutapriser mellom disse to globalt viktige Þkonomiene. Koblingen er fortsatt en favoritt for de fleste, fra nybegynnere til de mest erfarne profesjonelle investorene.

Hvis du vil legge til denne kombinasjonen i portefĂžljen din, kan du barekontakte FxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!