info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Hjelpesenter - Ordliste

Slippage (undefined)

Slippage er pip-forskjellen mellom prisen en trader forventer at en ordre skal fylles på og prisen den faktisk fylles på. Slippage har en tendens til å oppstå når likviditeten er lav eller i volatile markeder, spesielt i oppkjørselen til viktige økonomiske datautgivelser. Slippage påvirker også stop-ordrer da disse blir utført som markedsordrer som automatisk fylles til den nest beste prisen, i stedet for å re-sitere en annen pris til traderen.