info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: TRADING & EXECUTION

Hva er forskjellen mellom Market og Instant execution?

Med Instant execution vil bestillingen bli utført til ønsket pris, eller du vil motta en forespørsel.

Med Market execution vil bestillingen bli utført til den tilgjengelige markedsprisen på det tidspunktet, ved VWAP (Volumvektet gjennomsnittspris)

Vi tilbyr MT4, MT5 og cTrader-kontoer med Market execution, og MT4 og MT4 Fixes Spread-kontoer med umiddelbar utførelse.

Vær imidlertid oppmerksom på at med ventende ordrer er utførelsen den samme uavhengig av kontotype (dvs. alle stop-loss-ordrer blir utført med 'market execution' og alle Limit ordrer utføres med 'limit execution'.

Du finner mer informasjon om ordreeksemplar på vår nettside:

https://www.fxpro.com/mt4- ordre-utførelse
Was This Article Helpful?