info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: TRADING & EXECUTION

Oppstår slippage på plattformene deres?

Slippage er en del av trading og vanlig i valutamarkedet. Det skjer i tider med høy volatilitet eller lav likviditet, samt under store nyhetsmeldinger eller ved utgivelse av viktige økonomiske data.

FxPro tar alle nødvendige skritt for å beskytte handelsmenn mot markedsvolatilitet, og våre kunder drar nytte av et høyt avansert tradingstyringssystem som reduserer risikoen for negativ slippage og garanterer utførelse til best mulig pris.

Vi har utmerket slippagestatistikk, du kan se her:
https://www.fxpro.com/pricing/model
Was This Article Helpful?