info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: TRADING & EXECUTION

Hvilke provisjoner vil jeg bli belastet for trading?

På våre MT4/MT5, FxPro Market & Spreadbetting-kontoer tar vi ikke provisjon på noen instrumenter. Du belastes bare for spread, som vi pålegger en liten fortjeneste (i tillegg til eventuelle gjeldende swap-avgifter).
På cTrader-plattformen, når vi trader FX & Metaller, er det en provisjonsavgift på 45USD for hver 1 millioner USD som trades ved å åpne en posisjon og 45USD ved å lukke posisjonen. Spreadene på cTrader er imidlertid lavere enn for andre kontotyper.
Was This Article Helpful?