info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: TRADING & EXECUTION

Hvordan beregnes swap?

Swap beregnes ved å ta forskjellen mellom de respektive rentene i valutaparet som handles og legge til FxPros provisjonsavgift for å rulle over posisjonen til neste handelsdag. Resultatet kan enten være et positivt tal skyldt kunden eller et negativ tall skyldig av kunden.
Swap beregnes fra mandag til fredag klokka 23:59 servertid. Tallet er beregnet til tredobbelt pris på fredag for å ta helgen med i beregningen, når swap fortsatt blir brukt, selv om banker og markeder er stengt.
Swap Avgift =[(en pip/valutakurs) X tradestørrelse (lot størrelse) X swap verdi i poeng]/10
Was This Article Helpful?