info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Hjelpesenter - Ordliste

Valutapar (Currency Pair)

Forex Valuta handles parvis. Hver valuta er representert med en trebokstavsforkortelse og er vanligvis skilt fra valutaen den er sammenkoblet med et mellomrom, et punkt eller en skråstrek. For eksempel refererer EUR/USD til euro-dollar-valutaparet. Den første valutaen i paret er kjent som basisvalutaen. Den andre valutaen i paret er kjent som quote-valuta. Verdien av paret er definert av hvor mye av quote-valutaen som kreves for å kjøpe en enkelt enhet i basisvalutaen. Så hvis EUR/USD for tiden handler på 1,31, betyr dette at $ 1,31 er nødvendig for å kjøpe € 1.