info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

SBF 120 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
00:32 (Local)
Opens in 9h 18m
Tokyo
23:32 (Local)
Opens in 9h 28m
London
15:32 (Local)
Closes in 0h 58m
New York
10:32 (Local)
Closes in 5h 28m

SBF 120 chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

France 120 er en referanseindeks som inneholder de 120 mest populære aksjene notert på Euronext Paris-børsen. Det inkluderer alle aksjene som inngår i CAC 40 og CAC Next 20 indeksene, samt 60 andre store aksjer.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTrader
Minimum: 2.30Gjennomsnitt: 25.84
MT4, MT5 Brukt margin (Leverage) **1.00% (1:100)
cTrader brukt margin (Leverage)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstørrelse1.0 Index
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1.0 Index
Verdi per 1 indekspunkt1 EUR
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Spread min2.30
Spread gjennomsnitt26.38
Limit og Stop-nivåspread

Tradingtid (britisk tid) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

* Kun hvis margenivå> 100%

** Vær oppmerksom på at ovennevnte instrumenter er underlagt dynamisk leverage. Vennligst se følgende spesifikasjoner for ytterligere informasjon.

Få #France120 tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)