info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

CAC 40 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
21:34 (Local)
Opens in 12h 16m
Tokyo
19:34 (Local)
Opens in 13h 26m
London
11:34 (Local)
Closes in 4h 56m
New York
06:34 (Local)
Opens in 2h 56m

CAC 40 chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

The France 40 er en kapitalbasert vektet indeks, som generelt regnes som den mest nøyaktige representasjonen av helsen til Paris-aksjemarkedet. Den består av aksjene til 40 av de største selskapene som er oppført i Frankrike.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTrader
Minimum: 0.70Gjennomsnitt: 1.62
MT4, MT5 Brukt margin (Leverage) **0.20% (1:500)
cTrader brukt margin (Leverage)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstørrelse1.0 Index
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1.0 Index
Verdi per 1 indekspunkt1 EUR
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Spread min0.70
Spread gjennomsnitt1.75
Limit og Stop-nivåspread

Tradingtid (britisk tid) 07:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 07:00 AM UK Time)

* Kun hvis margenivå> 100%

** Vær oppmerksom på at ovennevnte instrumenter er underlagt dynamisk leverage. Vennligst se følgende spesifikasjoner for ytterligere informasjon.

Få #France40 tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)