info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

S&P ASX 200 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
3:53 pm (Local)
Opens in 17h 57m
Tokyo
1:53 pm (Local)
Opens in 19h 7m
London
4:53 am (Local)
Opens in 27h 7m
New York
12:53 am (Local)
Opens in 32h 37m

S&P ASX 200 chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Australia 200 er en kapitaliseringsvektet, flytjustert indeks bestående av de største 200 australske selskapene som er notert av Australian Securities-børsen. Indeksen er beregnet på en slik måte at den bare sporer endringer i prisen på underliggende verdipapirer og ikke endringer i deres markedsverdi.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTrader
Minimum: 1.60Gjennomsnitt: 2.57
MT4, MT5 Brukt margin (Leverage) **0.20% (1:500)
cTrader brukt margin (Leverage)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstørrelse1.0 Index
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1.0 Index
Verdi per 1 indekspunkt1 AUD
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Spread min1.60
Spread gjennomsnitt2.57
Limit og Stop-nivåspread

Tradingtid (britisk tid) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Kun hvis margenivå> 100%

** Vær oppmerksom på at ovennevnte instrumenter er underlagt dynamisk leverage. Vennligst se følgende spesifikasjoner for ytterligere informasjon.

Få #AUS200 tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)