info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Hjelpesenter - Ordliste

Profit and Loss (P&L) (Profit and Loss Ratio)

P&L er en metode for å overvåke en traderes evne til å konsekvent skape mer fortjeneste enn tap over en gitt tidsperiode. Resultat og tap beregnes ved å ta gjennomsnittlig fortjeneste fra vinnende handler og dele den med gjennomsnittlig tap fra tapende handler. Resultatet er to tall som danner et resultat- og tapforhold. Et felles mål for en vellykket strategi er at den skal generere et resultat- og tapforhold på minst 2: 1.