info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Hjelpesenter - Ordliste

MACD (Moving Average Convergence Divergence) (undefined)

MACD er en populær teknisk indikator som ble utviklet av Gerald Appel på 1970-tallet. Det brukes til å indikere endringer i momentum, retning og varighet av en underliggende ressurs pris. MACD fokuserer på forholdet mellom to bevegelige gjennomsnitt. Den første kalles MACD-linje, og den beregnes ved å subtrahere 26-perioden EMA (eksponentiell glidende gjennomsnitt) fra 12-perioden EMA. Den andre er kjent som signallinjen og består av en 9-periode EMA i MACD-linjen. Både MACD-linjen og signallinjen er plottet over dagens pris og forskjellen mellom dem presenteres i et histogram under diagrammet som overvåkes.

MACD fungerer best i trending markeder siden det kan varsle tradere om subtile endringer i styrken og retningen av en ressurs trend. Det er tre viktige ting som MACD-forhandlere ser på når du bruker denne tekniske indikatoren.

1. MACD/signal line crossovers: Når MACD-linjen krysser opp gjennom signallinjen er det et bullish signal som indikerer fremveksten av en oppadgående trend. Når MACD-linjen krysser ned gjennom signallinjen, er det et bearish signal som indikerer at en nedadgående trend er i kraft. Disse kryssene er også tydelig synlige i histogrammet som viser forskjellen mellom de to. Punktet som de krysser over histogrammet, er funnet på null fordi det ikke er forskjell mellom dem.

2. MACD/null linjeoverskridelser: Når MACD-linjen plottet på histogrammet krysser x-aksen eller nulllinjen, er det ingen forskjell mellom den hurtige (korte perioden) og langsomme (lange perioden) EMAer som komponerer den. En oppadgående bevegelighet gjennom nulllinjen betyr at kort sikt EMA ligger over den langsiktige EMA, som regnes som en indikasjon på en mulig bullish reversering. En nedadgående bevegelse gjennom nulllinjen betyr at langsiktig EMA ligger over kortvarig EMA, som betraktes som en indikasjon på en mulig bearish reversering. Det er viktig å huske på at mens en nullkryssing indikerer en trendomvendelse, sier det mindre om momentum for denne endringen enn en signallinjeskift.

3. Når den underliggende eiendomsprisen begynner å avvike fra MACD-linjen eller histogrammet (dvs. prishandlingen beveger seg enten over eller under MACD-linjen eller histogrammet), kan dette være en indikasjon på at en nåværende trend begynner å bryte ned.