info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: REGNSKAP

Hvilke kreditt-/debetkort godtar dere?

Kunder under FxPro Financial Services Limited, FxPro UK Limited og FxPro Global Markets Limited kan finansiere sine kontoer med Kreditt-/debetkort inkludert Visa, Visa Electron, Visa Delta, MasterCard, Maestro International og Maestro UK.
Profesjonelle kunder av FxPro Global Markeder MENA Limited kan finansiere sine kontoer via kreditt/debetkort inkludert Visa og MasterCard. Betalinger via kredittkort er ikke tilgjengelige for detaljhandelskunder på grunn av DFSA-regulatoriske krav som hindrer dem i å bruke lånte midler i forbindelse med CFDs-handel.
Was This Article Helpful?