info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: REGNSKAP

Hvorfor har innskuddet mitt fra kreditt/debetkort blitt avvist?

Det er flere grunner til at kreditt-/debetkortet ditt kan ha blitt avvist. Du kan ha gått over din daglige transaksjonsgrense eller oversteget kortets tilgjengelige kreditt-/debetbeløp. Alternativt kan du ha angitt feil siffer for kortnummer, utløpsdato eller CVV-kode. Av denne grunn må du kontrollere at disse er riktige. Pass også på at kortet ditt er gyldig og ikke er utløpt. Til slutt, ta kontakt med utstederen din for å forsikre deg om at kortet ditt har blitt autorisert for online-transaksjoner, og at det ikke finnes noen beskyttelse som forhindrer bruk av kortet.Find more information
Was This Article Helpful?