Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.28% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
FxPro Help Centre: REGNSKAP

Hvilke valutaer kan jeg bruke til å finansiere min FxPro-konto?

Klienter av FxPro UK Limited kan sette inn i: USD, EUR, GBP, AUD, CHF, JPY og PLN .

FxPro Financial Services Limited kan sette inn i: USD, EUR, GBP, AUD, CHF, JPY, PLN og ZAR . Innskudd i RUB er også tilgjengelige, men midler satt inn i RUB vil bli konvertert til valutaen til klientens FxPro Wallet (Vault) ved mottak.

Kunder av FxPro Global Markets Limited kan sette inn i: USD, EUR, GBP, CHF, AUD, PLN, ZAR og JPY . Innskudd i RUB er også tilgjengelige, men midler som er satt inn i RUB, vil bli konvertert til valutaen til klientens FxPro Wallet (Vault) ved mottak.

Kunder av FxPro Global Markets MENA Limited kan sette inn i: USD, GBP og EUR . Innskudd i AED er også tilgjengelige, men midler som er deponert i AED, blir konvertert til valutaen til klientens FxPro Wallet ved mottak.

Vær oppmerksom på at hvis du overfører penger i en annen valuta fra FxPro Wallet, vil midlene vil bli konvertert til din Wallet valuta ved bruk av valutakursen på transaksjonstidspunktet. Av denne grunn foreslår vi at du åpner FxPro Wallet i samme valuta som innskudd og uttak.
Was This Article Helpful?