info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: REGNSKAP

How do you keep Clients funds safe?

FxPro tar sikkerhet for kundens midler veldig alvorlig. Av denne grunn er alle kundemidler helt skilt fra selskapets egenkapital og beholdt i separate bankkontoer i større europeiske banker. Dette sikrer at kundemidler ikke kan brukes til noe annet formål.

I tillegg er FxPro UK Limited medlem av FSCS, og FxPro Financial Services Limited er medlem av Investor Compensation Fond (ICF).

Was This Article Helpful?