info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: FxPro Edge

Hvorfor er Modifer posisjon-knappen grå når jeg prøver å sette SL/TP for en eksisterende ordre?

Dette kan skyldes at du har satt ditt stop-loss eller take-profitnivå for nær dagens pris. Alternativt kan det bety at du har satt disse nivåene på feil side av dagens pris.

Vær oppmerksom på at for short-posisjoner (sell-ordrer) må stop-loss settes høyere enn dagens markedspris, og take-profitnivåer må settes lavere enn dagens markedspris.

Du kan se minium stop-nivå for hver plattform i symbolets spesifikasjoner: https://www.fxpro.com/trading/forex

Was This Article Helpful?