info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: FxPro Edge

Hvordan plasserer jeg en ventende ordre på FxPro Edge?

En ventende ordre er en instruksjon for å åpne en posisjon når et instrument når en viss pris som er forhåndsdefinert av deg. Du kan plassere en ventende ordre via hoved "Ordre"-dialogboksen ved å velge "Limit" eller "Stop". Dialogboksen vil da tillate deg å angi limit-verdi og utløpsdato/-tid for den ventede ordren.

Pending Order 1

Vær oppmerksom på at sell buy stops & sell limits må plasseres over dagens markedspris mens sell stops og buy limits må plasseres under gjeldende markedspris. Alternativt kan du umiddelbart legge en ventende ordre ved å høyreklikke på diagrammet.

Pending Order 2

Was This Article Helpful?