info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: CTRADER PLATTFORM

Hvordan vet jeg om min cBot kjører riktig?

Hvis du kjører cBots på cTrader-plattformen, vil du kunne se en liste over vedlagte cBots nederst i venstre hjørne av diagrammet. En 'Stopp' -knapp vil også vises hvis cBot kjører riktig.
Hvis du kjører cBots på 'Automatiser fanen, vil du kunne se en liste over aktive instanser under hver cBot i cBots-listen. En 'Stopp' -knapp vil også vises ved siden av kjørende instans.
Når cBot kjører, kan du sjekke 'Journal' og 'cBot Logg -faner for å se om systemet rapporterer eventuelle feil.
Was This Article Helpful?