info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: CTRADER PLATTFORM

Hvordan beregnes cTrader provisjonskostnader?

cTrader spreads starter fra så lavt som 0 på majors, og provisjonen er 4,50 per lot av basisvalutaen til paret som trades. Dette belastes når du går inn og når du avslutter handelen.
Du kan bruke cTrader-kommisjonskalkulatoren nedenfor for å beregne provisjonen for ulike handler:
https://www.fxpro.com/trading/calculators/ctrader-commission
Som standard blir provisjonen beregnet som $ 45 per $ 1million USD tradet.
FX eksempel - Hvis du handler 1 lot (100k) EUR/USD, vil provisjonen være € 4,50 når du går inn og når du lukker handelen (€ 9 totalt) .
Metaller eksempel - (antall oz X MP)/1.000.000 X 45=Enveis kommisjon
Was This Article Helpful?