info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: CTRADER PLATTFORM

Hvordan kan jeg sette opp enkeltklikk eller dobbeltklikk-trading?

På cTrader-plattformen klikker du på innstillingsikonet nederst i venstre hjørne, og velg kategorien 'QuickTrade' . Herfra kan du velge om du ønsker 'enkeltklikk' eller 'dobbeltklikk' trading.
Hvis du har de Quick Tradinginnstillingene 'Avslått' , betyr det at du vil få en popup-boks for å bekrefte tradinghandlinger.
Du kan også sette opp standard SL/TP- og markedsområdeinnstillinger for alle ordretyper fra dette vinduet.

Klikk trading
Was This Article Helpful?