info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Stop-Loss/Take-Profit-nivåer

Drevet av FxPro
Bruk denne Stop-Loss/Take-Profit-kalkulatoren for å avgjøre hvilke prisnivåer som skal brukes til dine Stop-Loss/Take-Profit-ordrer, hvor mange pips er involvert i hver og hva verdien av hvert pip er. For å gjøre dette, velg valutaparet du handler, skriv inn kontoens valuta, din posisjonsstørrelse og åpningsprisen. Velg om handelen din er long eller short, og skriv deretter inn hvor mye du er villig til å risikere før din ordres Stop-Loss/Take-Profit blir aktivert. Trykk på "Beregn" og Stop-Loss/Take-Profit-kalkulatoren vil gjøre resten.

Stop-Loss/Take-Profit-beløp

Bruk denne Stop-Loss/Take-Profit-kalkulatoren for å finne ut nøyaktig hvor mye du potensielt kan miste eller få hvis ditt respektive stop-loss/take-profit nivå er truffet. Velg valutaparet du handler, skriv inn kontovalutaen og posisjonsstørrelsen din. Velg om handelen din er long eller short, og skriv inn ønsket stop-loss/take-profit nivåer. Trykk på "Beregn", og Stop-Loss/Take-Profit-kalkulatoren Calculator vil regne ut dine potensielle tap og gevinster denominert i kontovalutaen din.