Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.60% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

SILVEREURO trading

Swap Short: 5.9638 PointsSwap Long: -10.9094 Points
Lav: 21.324Spread MT5 flytendeHĂžy: 21.878
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
16:24 (Local)
Opens in 41h 26m
Tokyo
14:24 (Local)
Opens in 42h 36m
London
05:24 (Local)
Opens in 50h 36m
New York
01:24 (Local)
Opens in 56h 6m

SILVEREURO chart live

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 16.00Gjennomsnitt: 19.48
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0
Minste prisfluktuasjon0.001
1 tick verdi 5 EUR
1 lot stĂžrrelse5000 Oz
Minimum kontraktstĂžrrelse50 Oz
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen50 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Etter gull, er sĂžlv det mest omsatte edle metallet. SĂžlv er eksponentielt anerkjent blant tradere, og det regnes som en av de mest verdifulle ressursene Ă„ investere i.

Du kan handle sÞlv Þyeblikkelig pÄ vÄre MT4, MT5 og cTrader plattformer. Bla gjennom diagrammet ovenfor og undersÞk live bid- og askpriser for sÞlv, sammen med dets historiske ytelse og verdi.

Hvis du er interessert i Ä diversifisere portefÞljen din, sÄ start og handle sÞlv ved Ä kontakt FxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!