info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

PLATINUM trading

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
22:26 (Local)
Opens in 11h 24m
Tokyo
20:26 (Local)
Opens in 12h 34m
London
12:26 (Local)
Closes in 4h 4m
New York
07:26 (Local)
Opens in 2h 4m

PLATINUM chart live

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 1.50 USDGjennomsnitt:
cTrader Limit og Stop-nivå0
Minste prisfluktuasjon0.01
1 lot størrelse100 oz
1 TICK verdi per 1 lot i USD1 USD
LeverageDynamic leverage applies. Please refer to the symbol specifications on your trading platform
Brukt marginalberegning1 Lot USD = (Margin) * (size of 1 lot) * (Platinum oz market price)
Kommisjon$45 per million dollars traded
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

Tradingtid (britisk tid) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM (Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Kun hvis margenivå> 100%

Edelmetaller er enormt populære handelsinstrumenter og er ofte foretrukket av handelsmenn som søker sikkerhet innenfor deres investeringsportefølje. Platina er ofte sett på som en trygghetsinvestering for handelsfolk, spesielt i tider med økonomisk usikkerhet. Begynn å handle Platinum med FxPro og diversifiser investeringsporteføljen din.

Få PLATINUM tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)