Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

PALLADIUM trading

Swap Short: 5.3361 PointsSwap Long: -23.7185 Points
Lav: 2214.57Spread MT5 flytendeHĂžy: 2275.15
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
16:15 (Local)
Opens in 17h 35m
Tokyo
14:15 (Local)
Closes in 0h 45m
London
06:15 (Local)
Opens in 1h 45m
New York
01:15 (Local)
Opens in 8h 15m

PALLADIUM chart live

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 460.00Gjennomsnitt: 981.92
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0
Minste prisfluktuasjon0.01
1 tick verdi 1 USD
1 lot stĂžrrelse100 Oz
Minimum kontraktstĂžrrelse1 Oz
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!