Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.

LEAD trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 1.25 PointsSwap Long: -3.85 Points
Lav: 2202.32Spread MT5 flytendeHøy: 2231.04
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
10:09 (Local)
Closes in 6h 3m
Tokyo
08:09 (Local)
Opens in 0h 51m
London
23:09 (Local)
Opens in 8h 51m
New York
18:09 (Local)
Opens in 15h 21m

LEAD chart live

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: N/AGjennomsnitt: N/A
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivå0
Minste prisfluktuasjon0.01
1 tick verdi 0.25 USD
1 lot størrelse25 metric tons
Minimum kontraktstørrelse0.25 metric tons
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen0.25 lot
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivå> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nå eller Try Demo Account

Practise like a Pro!