Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 79.28% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Lav: 0Spread {{platformType}} flytendeHigh: 0
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:53 (Local)
Closes in 1h 19m
Tokyo
13:53 (Local)
Closes in 1h 7m
London
05:53 (Local)
Opens in 2h 7m
New York
00:53 (Local)
Opens in 8h 37m
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spreads
Minimum: 35.00Gjennomsnitt: 36.97
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ50
Minste prisfluktuasjon0.01
1 tick verdi 0.01 USD
1 lot stĂžrrelse1 Oz
Minimum kontraktstĂžrrelse1 Oz
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Edelmetaller er enormt populÊre tradinginstrumenter og er ofte foretrukket av tradere som sÞker sikkerhet innenfor deres investeringsportefÞlje. Gull er ofte sett pÄ som en trygghetsinvestering for tradere, spesielt i tider med Þkonomisk usikkerhet. Begynn Ä handle Gull med FxPro og diversifiser investeringsportefÞljen din.

Du kan handle gull umiddelbart pÄ vÄre MT4, MT5 og cTrader plattformer. Bla gjennom diagrammet ovenfor og oppdag live kjÞps- og salgspriser sammen med verdien av edelt metall, historisk ytelse og volatilitet. Denne informasjonen kan brukes til Ä ta informerte beslutninger nÄr du kjÞper eller selger Gull. Du kan ogsÄ Äpne en gratis demo-konto for Ä Þve fÞr du handler Gull pÄ din virkelige konto.

Hvis du er interessert i Ä diversifisere portefÞljen din, sÄ start og handle gull ved Ä kontakte FxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!