Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.

GOLDgr trading

Swap Short: 0.0033 PointsSwap Long: -0.0057 Points
Lav: 55.129Spread MT5 flytendeHøy: 55.433
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:58 (Local)
Closes in 0h 14m
Tokyo
13:58 (Local)
Closes in 1h 2m
London
05:58 (Local)
Opens in 2h 2m
New York
00:58 (Local)
Opens in 8h 32m

GOLDgr chart live

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 7.00Gjennomsnitt: 9.93
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivå0
Minste prisfluktuasjon0.001
1 tick verdi 0.001 USD
1 lot størrelse1 gr
Minimum kontraktstørrelse5 gr
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1 lot
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivå> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Edelmetaller er enormt populære tradinginstrumenter og er ofte foretrukket av tradere som søker sikkerhet innenfor deres investeringsportefølje. Gull er ofte sett på som en trygghetsinvestering for tradere, spesielt i tider med økonomisk usikkerhet. Begynn å handle Gull med FxPro og diversifiser investeringsporteføljen din.

Du kan handle gull umiddelbart på våre MT4, MT5 og cTrader plattformer. Bla gjennom diagrammet ovenfor og oppdag live kjøps- og salgspriser sammen med verdien av edelt metall, historisk ytelse og volatilitet. Denne informasjonen kan brukes til å ta informerte beslutninger når du kjøper eller selger Gull. Du kan også åpne en gratis demo-konto for å øve før du handler Gull på din virkelige konto.

Hvis du er interessert i å diversifisere porteføljen din, så start å handle gull ved å kontakte FxPro i dag.

Start trading nå eller Try Demo Account

Practise like a Pro!