Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

COPPER trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 2.1 PointsSwap Long: -8.65 Points
Lav: 8429.74Spread MT5 flytendeHĂžy: 8590.79
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
10:23 (Local)
Closes in 5h 49m
Tokyo
08:23 (Local)
Opens in 0h 37m
London
23:23 (Local)
Opens in 8h 37m
New York
18:23 (Local)
Opens in 15h 7m

COPPER chart live

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: N/AGjennomsnitt: N/A
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0
Minste prisfluktuasjon0.01
1 tick verdi 0.25 USD
1 lot stĂžrrelse25 metric tons
Minimum kontraktstĂžrrelse0.25 metric tons
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.25 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!