info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

S&P 500 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
5:30 pm (Local)
Opens in 16h 20m
Tokyo
3:30 pm (Local)
Opens in 17h 30m
London
7:30 am (Local)
Opens in 0h 30m
New York
2:30 am (Local)
Opens in 7h 0m

S&P 500 chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

US SPX500, eller S & P-indeksen, er en markedskapitalvektet indeks som inkluderer 500 amerikanske selskaper fra ulike sektorer. Selskapene representerer over 70% av den totale markedsverdien på det amerikanske aksjemarkedet.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTrader
Minimum: 0.70Gjennomsnitt: 0.83
MT4, MT5 Brukt margin (Leverage) **0.20% (1:500)
cTrader brukt margin (Leverage)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstørrelse1.0 Index
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1.0 Index
Verdi per 1 indekspunkt1 USD
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Spread min0.70
Spread gjennomsnitt0.83
Limit og Stop-nivåspread

Tradingtid (britisk tid) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Kun hvis margenivå> 100%

** Vær oppmerksom på at ovennevnte instrumenter er underlagt dynamisk leverage. Vennligst se følgende spesifikasjoner for ytterligere informasjon.

Få #USSPX500 tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)