info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

IBEX 35 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
12:17 pm (Local)
Closes in 3h 55m
Tokyo
10:17 am (Local)
Closes in 4h 43m
London
2:17 am (Local)
Opens in 5h 43m
New York
9:17 pm (Local)
Opens in 12h 13m

IBEX 35 chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Spanias 35-indeks er Spanias førende referanseindeks for Bolsa de Madrid. Den er markedsvektet og selskapene som er inkludert, blir vurdert hvert år.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTrader
Minimum: 6.00Gjennomsnitt: 8.54
MT4, MT5 Brukt margin (Leverage) **0.50% (1:200)
cTrader brukt margin (Leverage)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstørrelse1.0 Index
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1.0 Index
Verdi per 1 indekspunkt1 EUR
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Spread min6.00
Spread gjennomsnitt8.96
Limit og Stop-nivåspread

Tradingtid (britisk tid) 07:00 AM - 07:00 PM
(Closes daily between 07:00 PM - 07:00 AM UK time)

* Kun hvis margenivå> 100%

** Vær oppmerksom på at ovennevnte instrumenter er underlagt dynamisk leverage. Vennligst se følgende spesifikasjoner for ytterligere informasjon.

Få #Spain35 tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)