info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Hang Seng index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
13:08 (Local)
Closes in 3h 4m
Tokyo
12:08 (Local)
Closes in 2h 52m
London
04:08 (Local)
Opens in 3h 52m
New York
23:08 (Local)
Opens in 10h 22m

Hang Seng chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

HongKong50 er en kapitalbasert kapitalvektet aksjemarkedsindeks som sporer resultatene til 50 av de største selskapene som handler på Hong Kong-aksjemarkedet. Indeksen er delt inn i fire sektorer: Finans, Næringsliv, Verktøy og Eiendommer.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTrader
Minimum: 15.00Gjennomsnitt: 17.87
Minimum kontraktstørrelse1.0 Index
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1.0 Index
Verdi per 1 indekspunkt1 HKD
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0
Spread min15.00
Spread gjennomsnitt18.71
Limit og Stop-nivåspread

Tradingtid (britisk tid) 02:15 AM - 19:45 PM
(Closes daily between 19:45 PM - 02:15 AM)

* Kun hvis margenivå> 100%

Få #HongKong50 tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)