info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

AEX index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
8:12 am (Local)
Opens in 1h 38m
Tokyo
6:12 am (Local)
Opens in 2h 48m
London
9:12 pm (Local)
Opens in 10h 48m
New York
4:12 pm (Local)
Opens in 17h 18m

AEX chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Holland 25-indeksen er en børsindeks som omfatter 25 av de mest populære nederlandske aksjene som handles på NYSE Euronext Amsterdam. Indeksen er kapitalvektet og aksjene som er inkludert, vurderes kvartalsvis.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTrader
Minimum: 0.60Gjennomsnitt: 0.96
Minimum kontraktstørrelse0.01 Index
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen0.01 Index
Verdi per 1 indekspunkt1 EUR
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

Tradingtid (britisk tid) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

* Kun hvis margenivå> 100%

Få #Holland25 tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)