Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.60% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

US Dollar Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 102.175Spread MT5 flytendeHĂžy: 103.010
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:21 (Local)
Opens in 42h 29m
Tokyo
13:21 (Local)
Opens in 43h 39m
London
04:21 (Local)
Opens in 51h 39m
New York
00:21 (Local)
Opens in 57h 9m

US Dollar Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 10.00Gjennomsnitt: 13.74
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minste prisfluktuasjon0.005
1 lot stĂžrrelse1000 Index
1 tick verdi 5 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄ10

US Dollar Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#US$idx_Z2215/09/202215/12/202219/12/2022
March 2023#US$idx_H2315/12/202209/03/202313/03/2023
June 2023#US$idx_M2309/03/202313/06/202316/06/2023
September 2023#US$idx_U2313/06/202314/09/202318/09/2023
December 2023#US$idx_Z2314/09/202314/12/202318/12/2023

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!