info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

CAC 40 Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
1:04 pm (Local)
Closes in 3h 8m
Tokyo
11:04 am (Local)
Closes in 3h 56m
London
3:04 am (Local)
Opens in 4h 56m
New York
10:04 pm (Local)
Opens in 11h 26m

CAC 40 Index futures chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

CAC 40-indeksen er en indeks for kapitalvektet indeks, som sporer resultatene av de 40 stÞrste aksjene som handles pÄ Euronext Paris. Det er en referanseindeks som gir en oversikt over resultatene til Paris-bÞrsen.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 1.50Gjennomsnitt: 1.70
Minste prisfluktuasjon0.5
1 lot stĂžrrelseEUR 10 x Cac 40
1 tick verdi EUR 5.00
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄspread

CAC 40 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2019#FRA40_H919/12/201813/03/201915/03/2019
June 2019#FRA40_M913/03/201919/06/201921/06/2019
September 2019#FRA40_U919/06/201918/09/201920/09/2019
December 2019#FRA40_Z918/09/201918/12/201920/12/2019
March 2020#FRA40_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#FRA40_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#FRA40_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#FRA40_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 07:00 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 07:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:03:00 PM UK Time

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

FĂ„ #FRA40 tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)