info
Invester ansvarlig. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionAnsvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Corn futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
11:51 (Local)
Opens in 45h 59m
Tokyo
10:51 (Local)
Opens in 46h 9m
London
02:51 (Local)
Opens in 53h 9m
New York
21:51 (Local)
Opens in 59h 39m

Corn futures chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Korn er en svĂŠrt ettertraktet vare og korn-futures er blant de mest omsatte jordbrukskontraktene, med daglige volumer som spenner rundt flere milliarder dollar.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spread
Minimum: 0.75Gjennomsnitt: 0.96
Minste prisfluktuasjon0.25
1 lot stĂžrrelse5,000 Bushels
1 tick verdi 12.5 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄ1.50

Corn Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Corn_H2027/11/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Corn_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Corn_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
September 2020#Corn_U2026/06/202027/08/202031/08/2020
December 2020#Corn_Z2027/08/202025/11/202030/11/2020

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 01:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (01:45 PM - 02:30 PM & 07:20 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

FĂ„ #Corn tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)