Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDZAR - US Dollar / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -7.2326 PointsSwap Long: -268.2359 Points
Lav: 17.05185Spread MT5 flytendeHĂžy: 17.40434
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
06:59 (Local)
Opens in 2h 51m
Tokyo
04:59 (Local)
Opens in 4h 1m
London
19:59 (Local)
Opens in 12h 1m
New York
14:59 (Local)
Closes in 1h 1m

USDZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 59.50Gjennomsnitt: 113.07
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

USD/ZAR-paret kobler sammen to viktige globale valutaer: den amerikanske dollaren og den sydafrikanske rand. Kombinasjonen er avhengig av korrelasjonen mellom disse Þkonomiene, og pÄ grunn av de mange ulike faktorene som pÄvirker dem, har dette paret en tendens til Ä vÊre svakt, uregelmessig og volatil. Det er vanskelig Ä lese og enda vanskeligere Ä forutsi, men paret gir likevel mulighet for fortjeneste nÄr det styres av erfarne hender.

Hvis du har midler for Ă„ dra nytte av det, kan du investere i dag med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!