Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDTRY - US Dollar / Turkish Lira

Swap Short: 191.5471 PointsSwap Long: -809.6933 Points
Lav: 18.16975Spread MT5 flytendeHĂžy: 18.41441
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
17:57 (Local)
Opens in 15h 53m
Tokyo
16:57 (Local)
Opens in 16h 3m
London
08:57 (Local)
Opens in 23h 3m
New York
03:57 (Local)
Opens in 29h 33m

USDTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 32.50Gjennomsnitt: 678.23
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

USD/TRY-paret knytter sammen to viktige globale valutaer: den amerikanske dollar og den tyrkiske liraen. Det er uvanlig at den blir tradet utenfor Tyrkia, og paret er kjent for sin volatilitet, uregelmessighet og spontanitet. Markedet er utsatt for plutselig og rask bevegelser, og som et resultat er paret ofte ikke egnet for nybegynnere. I hendene pÄ erfarne tradere gir det imidlertid sjanse til fortjeneste like stor som risikoen.

Invest i dag med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!