Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 79.28% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Lav: 0Spread {{platformType}} flytendeHigh: 0
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
09:31 (Local)
Opens in 24h 19m
Tokyo
07:31 (Local)
Opens in 25h 29m
London
23:31 (Local)
Opens in 32h 29m
New York
18:31 (Local)
Opens in 38h 59m
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 58.00Gjennomsnitt: 120.33
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 THB X USDTHB Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Trade CFDer pÄ USD/THB valutaparet med FxPro.

FxPro tilbyr CFDer pÄ USD/THB og 70+ valutapar, inkludert store, mindre og eksotiske par, som kan handles pÄ alle plattformer, inkludert FxPro MT4, FxPro MT5 og FxPro cTrader. Forex-CFDer kan handles 24/5, med instant eller market execution og med faste eller flytende spreads, avhengig av kontotype. Ved Ä velge Ä handle CFDer pÄ forex med FxPro, kan du dra nytte av konkurransedyktig prising, med spreads sÄ lave som 0 pips pÄ store par, rask ordreutfÞrelse og profesjonelle tradingforhold.

Hvis du har spÞrsmÄl om trading med USA Dollar/Thai baht, eller et annet valutapar med FxPro, vennligst kontakt . vÄr kundesupport.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!