Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDSEK - US Dollar / Swedish Krona

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -131.3247 PointsSwap Long: -48.0112 Points
Lav: 10.31242Spread MT5 flytendeHĂžy: 10.43448
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
07:02 (Local)
Opens in 2h 48m
Tokyo
05:02 (Local)
Opens in 3h 58m
London
20:02 (Local)
Opens in 11h 58m
New York
15:02 (Local)
Closes in 0h 58m

USDSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 69.50Gjennomsnitt: 108.30
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Kombinasjonen USD/SEK sammenfÞyer to svÊrt forskjellige valutaer: den svenske kronen og den amerikanske dollaren. Parets ytelse er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom disse to nasjonenes Þkonomier - et forhold som ofte beskrives som uberegnelig, flyktig og vanskelig Ä forutsi. Det er kompleks Ä lese og dermed stort sett uegnet til nybegynnerens portefÞlje, men paret gir likevel mulighet for betydelig fortjeneste for den erfarne investoren.

Trade USD/SEK valutaparet i dag med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!