Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDRUB - US Dollar / Russian Ruble

Swap Short: -221.9769 PointsSwap Long: -786.2137 Points
Lav: 80.3909Spread MT5 flytendeHigh: 82.5114
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
00:30 (Local)
Opens in 9h 20m
Tokyo
23:30 (Local)
Opens in 9h 30m
London
15:30 (Local)
Closes in 1h 0m
New York
10:30 (Local)
Closes in 5h 30m

USDRUB Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 2,338.00Gjennomsnitt: 4,055.32
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 RUB X USDRUB Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Kombinasjonen USD/RUB knytter sammen to av de stÞrste og mest velstÄende Þkonomiene i verden: USA og Russland. Parets ytelse er sterkt avhengig av sammenhengen mellom de to, men dette forholdet har en historie om Ä vÊre uberegnelig, volatil og vanskelig Ä forutsi. Paret ikke egnet til uerfarne tradere, men paret kan likevel gi mulighet for betydelig fortjeneste nÄr den plasseres i hendene pÄ en erfaren investor.

Kontakt FxPro nÄ for Ä legge til kombinasjonen i portefÞljen din.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!