Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDPLN - US Dollar / Polish Zloty

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -0.3011 PointsSwap Long: -78.674 Points
Lav: 4.50075Spread MT5 flytendeHĂžy: 4.52945
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:39 (Local)
Closes in 1h 33m
Tokyo
12:39 (Local)
Closes in 2h 21m
London
03:39 (Local)
Opens in 4h 21m
New York
22:39 (Local)
Opens in 10h 51m

USDPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 29.50Gjennomsnitt: 51.36
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Paret USD/PLN knytter sammen to forskjellige valutaer: den polske zlotyen og den amerikanske dollaren. Kombinasjonen er i stor grad bestemt av sammenhengen mellom disse to nasjonernes Þkonomiske forestillinger og takket vÊre de mange divergerende faktorer som pÄvirker dem, det har en tendens til Ä vÊre volatil, uforutsigbart og forbundet med hÞy risiko. Paret er ikke spesielt egnet for nybegynnertrading, men kan vÊre et nyttig diversifiseringsverktÞy for dyktige investorer med en libertinsk tilnÊrming til trading.

For Ä legge til paret i portefÞljen din, kontakt FxPro nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!