USDNOK - US Dollar / Norwegian Krone

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
11:21 (Local)
Closes in 4h 51m
Tokyo
10:21 (Local)
Closes in 4h 39m
London
02:21 (Local)
Opens in 5h 39m
New York
21:21 (Local)
Opens in 12h 9m

USD NOK Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 149.77Gjennomsnitt: 230.68
cTrader Limit og Stop-nivÄ0
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
1 TICK verdi per 1 lot i USD10 / USDNOK Rate
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Kombinasjonen USD/NOK sammenfÞyer to forskjellige valutaer: den norske kronen og den amerikanske dollar. Paret er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom Þkonomiene i disse nasjonene, og pÄ grunn av de mange varierte faktorene som pÄvirker de to har det en tendens til Ä vÊre volatil, uforutsigbart og forbundet med hÞy risiko. Denne profilen gjÞr det dÄrlig egnet for nybegynnere, men det kan vÊre et ideelt valg for erfarne fagfolk som Þnsker en betydelig fortjeneste.

For Ä legge til kombinasjonen i portefÞljen din, kontakt oss nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!